Standard.al

“Cilin pëlqen më shumë nga ne të tre?” Përgjigja e Metës për pyetjen e së bijës do t’ju mahnisë

0

Të pyesësh një prind se cilin prej fëmijëve parapëlqen më shumë, zakonisht pritet vetëm një përgjigje: “Të gjithë njëlloj!” Mirëpo, në familjen e presidentit të Shqipërisë, duket se gjërat funksionojnë ndryshe dhe Meta për këtë është treguar i hapur.

Në studion e “Xing me Ermalin”, ai u pyet nga e bija Era se cilin prej tre fëmijëve ai pëlqente më shumë si tip.

“Po pse më provokon, apo do ta dëgjosh gjithmonë që ti je mbi të gjithë?”-iu përgjigj Meta së bijës, e cila është më e vogla në familjen e tyre. Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi kanë tre fëmijë së bashku: Borën, Besarin dhe Erën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.