Mos e humbisni! Lexo Horoskopin kinez tani, ja çfarë ka parashikuar për vitin 2018

0

Në ditët e fundit të 2017-ës, jemi të gjithë kurioz të dimë sesi do të jetë viti i ardhshëm. Horoskopi kinez na zbulon detaje interesante dhe parashikimin e plotë.

Loading...

Sipas vitit tuaj të lindjes, gjeni shenjën tuaj dhe lexoni parashikimin :

Miu: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Bualli: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Tigri:1902,1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Lepuri: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Dragoi: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Gjarpri: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Kali: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Dhia: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Majmuni: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Gjeli: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Qeni: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Derri: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Miu

Njerëzit nën shenjën e Miut do të detyrohen të mendojnë për ndryshimin e rrugëve të tyre në vitin 2018-të. Për të arritur, ata do të duhet të rishikojnë vlerat e tyre dhe se si lidhen me të tjerët. Duke e parë atë në një dritë pozitive, ky mund të jetë viti kur Miu mëson të dalë nga streha e tij e mbyllur. Megjithatë, Miu mund të luftojë dhe të ndjejë shumë tension në marrëdhëniet e tyre.

Bualli

Bualli do të përfitojë shumë këtë vit. Të lindurit e kësaj shenje janë punëtorë të vërtetë të por edhe të vështirë. Megjithatë, ata kanë ankth për shumë gjëra. Ndërsa të lindurit e kësaj shenjë janë zakonisht të fortë dhe të guximshëm, ata nganjëherë mund të lëkunden në bindjet e tyre dhe në mendime. Për sa i përket simbolizmit, kjo do të thotë se edhe pse viti i ri mund të hedh pengesa në rrugën tuaj, pa dyshim do të jeni në gjendje të mbani veten të vendosur.

Tigri

Siç është përmendur më parë, Tigri është një nga shenjat që do të ketë sukses më së shumti në 2018-ën. Ata nën shenjën e Tigrit do të gjejnë se ambiciet e tyre do të shpërblehen në vitin e ri. Tigri do të ketë një mundësi për t’u lidhur me njerëzit e nivelit të lartë, duke bërë që të ketë një vit vërtet të mirë dhe i suksesshëm. Përforcuar nga ndjenja e tyre e brendshme e besimit, Tigrat do të shohin se shumë mundësi interesante vijnë në rrugën e tyre dhe menjëherë do t’i shfrytëzojnë më së miri.

Lepuri

Viti 2017-të, ishte viti i zjarrtë. Ishte shumë i ethshëm, me ritme të shpejta dhe eksplozive, të cilat me të vërtetë kërcënuan dhe sollën fat të keqe tek ju. Ky vit është në thelb e kundërta e vitit që kaluat. Lepuri është në një vend mjaft të mirë, sepse kjo është një përvojë më e sigurt referuar nga çfarë keni kaluar. Edhe pse, në të vërtetë Lepujt janë gjithnjë të shpejtë dhe mjaft të mençur për t’i shpëtuar. Ky fakt i jetës përkthehet në temën mbizotëruese që do të shënojë Zodiakun kinez të 2018-ës për lepujt. Edhe nëse paraqiten situata të vështira, Lepuri do të jetë në gjendje të manovrojë rreth atyre rrethanave të varfëra dhe të krijojë fat dhe sukses të madh.

Dragoi

Dragonjtë janë të gjithë në lidhje me spektaklin. Ata e duan madhështinë dhe vdesin për vëmendjen. Për fat të keq, ata janë të verbëruar nga madhështia. Ky vit nuk do të jetë më i miri për ata, duke u cilësuar si një vit jashtëzakonisht modest. Ata nuk do të marrin vlerësimet që duan aq dëshpërimisht.  Ata do të jenë shpesh të frustruar dhe të mërzitur kur nuk marrin njohjen që ata mendojnë se ata meritojnë, qoftë në punë ose në shtëpi. Do të ishte më mirë nëse ata punojnë prapa skenave dhe nuk do të përfshihen në konfrontime.

Gjarpër

Gjarpërinjtë janë të shënuar nga një dëshirë e fortë për të bërë gjëra të tyre. Ata nuk janë lojtarë të ekipit, përkundrazi, ata tentojnë të kujdesen vetëm për veten. Kjo karakteristikë përplaset Fort me  ndjenjën e komunitetit. Ky do të jetë një vit i vështirë për Gjarprin pasi “Viti i Ri dëshiron që të kemi etikë dhe ideale të larta,” dhe Gjarpërinj dëshirojnë të mbajnë një profil të ulët dhe të jetojnë sipas rregullave të tyre. Duhet që Gjarpri të ndryshojë dhe të  përmirësoj kontaktet me njerëzit duke mos lejuar që krenaria e tyre të fitojë.

Kali

Qeni dhe Kali janë shenja jashtëzakonisht të pajtueshme. Ata janë të dyja kafshët që u pëlqejnë njerëzve dhe kështu kanë atë të përbashkët, se ata janë pjesë e peizazhit njerëzor. Për shkak se ata kanë vlera dhe tipare të personalitetit të ngjashme,  kuajt do të lulëzojnë në vitin 2018-të. Megjithatë, ka një problem potencial që mund të marrë rrugën e lumturisë totale për Kalin. Kali është më shumë se një krijesë e elementeve  të zjarrit dhe i pëlqen të angazhohet në aktivitete emocionuese. Gjëja më sfiduese që një Kali do të përballet në vitin 2018-të është pak mërzitje.

Dhia

Viti 2018-të do të shohë Dhinë, që vepron shumë nervoze. Në punë dhe në shtëpi, këta njerëz do të ndihen sikur praktikisht çdo veprim që ata bëjnë është duke u gjykuar. Do të ketë kufizime ose kufizime të caktuara për këtë shenjë në vitin 2018-të, gjë që do t’i përkeqësojë intensivisht. Ata do të ndjehen sikur të gjithë janë në çështjen e tyre, duke u kërkuar atyre të bëjnë gjëra dhe ata vetëm do të duhet të shtrëngohen dhe ta lënë situatën të rrjedhë. Këshilla më e mirë për këtë shenjë është që të përpiqen të qetësohen, të mësojnë disa teknika durimi dhe të bëjnë më të mirën e asaj që kanë.

Majmuni

Majmuni do të të ketë probleme të ngjashme me Kalin në vitin 2018-të. Majmunët janë argëtues, të ngazëllyer, dhe nganjëherë karaktere djallëzore. Shpesh Majmunët duan probleme dhe duan të luajnë rolin e nxitësit. Ky nuk është i tyre. 2018-ta do të sjellë Majmunin përsëri me këmbë në tokë dhe u kërkon atyre të marrin gjërat pak më seriozisht. Ky është viti që me të vërtetë duhet t’i kushtoni vëmendje të plotë përgjegjësive tuaja dhe të mos kënaqeni nga  rreziku ose luksi. Nëse nuk jeni të kujdesshëm, ju do të merrni vetëm shumë probleme dhe aspak zbavitje.

Gjeli

Gjeli do të jetë si Dragoi, në kuptimin që ata mund të jenë të dhënë pas spektaklit. Por njerëzit nuk do të bien vetëm në këmbë këtë vit. Gjeli duhet të jetë më modest dhe i përulur. Në qendër të vëmendjes s’është me të vërtetë ndriçimi për ju, kështu që ju duhet të punoni më shumë. Shpesh mund të ndiheni të pa respektuar në 2018-ën për shkak të mungesës së vëmendjes dhe frikës. Ju mund të përdoreni për drejtimin e shfaqjes, por 2018-ta ju duket si një lojë jo e rregullt. Ju duhet të përshtatni pritjet tuaja për të tjerët dhe për veten tuaj këtë vit, duke qenë më realist.

Qeni

Ju mund të mendoni se viti juaj është një shkak për festim, por astrologjia kineze sugjeron ndryshe. Në të vërtetë, viti juaj thuhet të jetë një nga më të këqijat për ju në ciklin 12-vjeçar. Ju jeni më shumë në linjë me llojin e energjisë që po ndodh në botë, por çfarëdo problemi me të cilin përballur gjithë jetën duket se do të dalë në vitin tonë, kështu që nuk është gjithmonë e lehtë kur është viti ynë . Kur është viti juaj, reflektimi personal do të jetë një objektiv i shquar dhe i domosdoshëm. Qeni, në vitin e vet, mund të bëhet pak diskriminues kur bëhet fjalë për biznese ose çështje të reja dashurie.  Por, ky është viti që kërkon vetëdije të madhe për ju. Kuptoni të metat dhe dobësitë tuaja dhe mos lejoni që ata të përfitojnë prej jush.

Derri

Ky vit do të ketë shumë peshë në jetën tuaj. Nuk është koha për të qenë vetëm . Është më mirë të pranoni ndihmë dhe të bëni kontakte të reja duke bashkëpunuar me njerëzit dhe të përgatiteni për vitin e ardhshëm. Meqë problemet ju ndodhin, mos iu dorëzoni tundimit për t’u tërhequr nga miqtë dhe familjen. Ndani jetën tuaj dhe shprehni ndjenjat. Përndryshe, do të keni trazira të brendshme. Mos lejoni që tendenca juaj për të ndihmuar të tjerët të kthehet në një mënyrë të injorimit të nevojave tuaja.

Loading...

Lini nje pergjigje