FOTO/ Pas Krishtlindjeve në Britani

0

Me veshje tradicionale, por edhe me maskime si Donald Trump apo edhe Putin, të rinjtë britanikë u “shthurën” një ditë pas Krishtlindjes, në “Boxing Day”.

Forcat e rendit ishin në gatishmëri dhe shpesh u kërkua ndihmë tek ta, pasi pati edhe përplasje fizike mes të rinjve, që duket se e kishin tepruar “pak” me alkoolin.

Lini nje pergjigje