Standard.al

Nisin reshjet e dëborës, mbulohet juglindja

0

Nisin reshjet intensive të dëborës në juglindje të vendit.

Trashësia maksimale e borës në aksin Qafë Thanë-Pogradec dhe në aksin Korçë-Dardhë, ku ka arritur deri në 10 cm. 5 cm borë janë regjistruar edhe në Voskopojë, ndërsa në qytetin e Korçës trashësia ka arritur në 2 cm.

 

Aktualisht nuk raportohen probleme për lëvizjen e automjeteve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.