Standard.al

Kryemadhi me të rinjtë e LSI: Do t’ia dalim me të drejtën e Zotit!

0

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi ka publikuar sot në mbrëmje një fotografi, ku ajo është e rrethuar nga anëtarët dhe aktivistët e rinj të partisë që drejton.

“Me të drejtën e Zotit, me pastërtinë e të rinjve, me forcën e karakterit të papërkulshëm dhe me pasionin e shqiptarit ne do ia dalim! Do ia dalim me besim, do ia dalim për të ardhmen, do ia dalim për Shqipërinë!”, – është diçitura që i ka vendosur bashkëshortja e Presidentit të Republikës fotos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.