“Dhurata” 3 mijë lekë e qeverisë, pensionistët të pakëaqur me shpërblimin

0

Tre mijë lekëshi shpërblim nuk i ka kënaqur pensionistët por megjithëatë mirëpresin dhuratën e qeverisë.

Loading...

Në Kukës, qarkun më të varfër sipas INSTAT, ku rezultojnë 1800 pensionistë, thonë se kjo vlerë nuk i ndihmon për të përballuar shpenzimet e shumta të kësaj periudhe prag festash

Të pakëaqur dhe ironikë janë pensionistët në Elbasan, sipas të cilëve shteti duhet të kujdeset për tu hapur vende pune të rinjve në mënyrë që edhe mosha e tretë të ketë mundësi tu drejtohet për ndihmë ekonomike

Më shumë prisnin edhe pensionistët e Gjirokastrës.

Shpërblimin prej 3 mijë lekësh i fundvitit e përfitojnë rreth 650 mijë pensionistë të cilët mund ta tërheqin pranë zyrave të postës në qytetet ku jetojnë. /Ora News/

Loading...

Lini nje pergjigje