Standard.al

Vasili: Sot u dhunua hapur kushtetuta e bekuar nga SHBA

0

Reagimi Vasilit

Sot u dhunua hapur kushtetuta e bekuar nga SHBA.

Sot kryeprokurori u zgjodh pa veting,pa veting e kuptoni ose me sakte WITHOUT VETING,
per ata qe flasin anglisht.
Kushtetuta e reformuar e bekuar nga Venecia dhe nga SHBA ra dhe fitoi kushtetuta e droges se kryeministrit.
Opozita eshte ne mbrojtje te kushtetutes se Venecias dhe SHBA per ballafaqim me standartet e reja te reformes dhe qe cliron drejtesine nga kapja.
Qeveria e shqeu kushtetuten,rrembeu prokurorin dhe percau vendin dhe kundervuri shqiptaret me njeri tjetrin ne nje konflikt te thelle civil e shkaterrues.
Sot reforma ne drejtesi nuk filloi,ajo vdiq perfundimisht bashke me shpresen e shqiptareve per nje drejtesi te re.
Kush nuk e sheh eshte miop,kush e sheh dhe e mbeshtet kapjen e kryeprokurorit nga kryeministri,nuk eshte mik i shqiperise.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.