Standard.al

Manjani, Lu-së/ Çfarë do bëhesh kur të rritesh!?

0

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, ka ironizuar r sërish sot ambasadorin e SHBA-ve në vendin tonë Donald Lu.

Sipas Manjanit për Donald Lu-në dhe ambasadën amerikane më e rëndësishme është kënga e fundvitit sesa gjendja në Shqipëri.

“Meqë Ambasada e USA kërkon mendime për këngën e fundvitit, i sugjeroj të këndojë këngën “Çfarë do bëhem kur të rritem”. Ndërkohë ska asnjë fjalë për drogën apo arrestimet politike të të rinjve! Me respekt, por nuk do marrim leje të protestojmë proporcionalisht kundër qeverisë!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.