Berisha: Narkotrafikanti famoz Bardhok Plani, udhëheq policinë e Shkodrës! (Fotot)

0

Sali Berisha akuzon qeverinë në Facebook.

Loading...

Në postimin e fundit, “doktori” shkruan “Narkotrafikanti, famozi ne kerkim Bardhok Plani, lidhje direkt e Norieges, udheheq policine e Shkodres!”.

Lexoni mesazhin e inspektorit dixhital. sb

“Mirmrama doktor,te uroj t’jesh mire. un qe po te shkruaj jam nje punonjes policie te qytetit Shkoder. dua te denoncoj nje rast qe ka ndoshur ne qytetin e shkodres sot ku esht vrare nje person ne makine.me te shkuar ne vend ngjarje morme cdo mase nga ana ligjore per shoqerimin e deshmitarve ne vend ngjarje deri ketu esht krejt mire.por pas pak kohesh vume re ne vend ngjarje ishte shtetasin Bardhk Plani nje kontigjent policie i njohur ne mbar vendin per trafik lendesh narkotike si lidhje e Mark Mark Frrokut,i cili ka qen ne automjet me ate kur i shpetoj arrestimit dhe u lirua me urdher dirket te Edi Rames.Megjithse gjoja ishte ne kerkim nga policia,sot ai po rrinte me telefon ne dore dhe shum i shqetsuar,madje duke kerkuar informacion tek shefat e policise,dhe duke bere ekspertin ne vend ngjarje.ne si punonjes policie nuk arrijme me ba detyren pasi ky person asht lidhje e fort e politikes,si dhe ka aktivitet kriminal ne trafikun nderkombetar te droges.ketij shtetasi sot ne vend ngjarje ju bahte sehir nga shefat e policis,duke mos mundur me marr mundimin as per ta shoqeruar si deshmitar ne vend ngjarje, ose person qe tregon rrethanat e ngjarjes,pasi asht lidhje direkte ose indirekte me viktimen.po ti dergo dhe 2 foto qe vertetojn se ky person kontigjent i krimit qendronte ne vend ngjarje me punonjes policie.”

Loading...

Lini nje pergjigje