7 pyetje që duhet t’i bëni partnerit, para se të hyni në një lidhje

0

Ju kurrë nuk do ta njihni mirë partnerin tuaj dhe në fakt, kjo është një nga gjërat më të bukura për të qenë në një marrëdhënie: Partneri juaj vazhdimisht ju befason.

Loading...

Gjithsesi, ka disa gjëra themelore që duhet të dini para se të krijoni një lidhje të qëndrueshme me dikë.

Një studim i fundit, sugjeron 7 pyetje për t’iu bërë partnerit, para së të vendoset për të krijuar një lidhje të qëndrueshme.

Shumica e pyetjeve vlejnë jo vetëm për çiftet që synojnë martesën, ndërsa i shërbejnë partnerëve respektivë, për të ‘vënë pikat mbi i’, në lidhje me çështje të rëndësishme.

Çfarë mendimi keni për gënjeshtrat?

Sa borxhe keni?

Kush do të gatuajë, lajë dhe bëjë punët e shtëpisë?
Si do të reagoje në rast divorci?
A dëshiron të kemi fëmijë?
Sa kohë të duhet për ta kaluar me shoqërinë?
Si do ndryshojë marrëdhënia jonë pas martese?
Loading...

Lini nje pergjigje