Standard.al

Rama replikon sërish pas përgjigjes së Bashës: Fillove avazin, edhe kur u thua zgjidhje të përbashkët, s’duan dialog

0

Kryeministri Rama reagoi pas pergjigjes se kreut te PD-se Basha. “Rifilloi avazi!Jo ne, po edhe SHBA/BE e kanë gabim! Dhe prapë s’duan as dialog kur u thua votat ne i kemi po duam zgjidhje të përbashkët”, tha ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.