Përmbytja e 2017, 20-100 % më e madhe. Ja si mashtroi Rama me…

0

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka denoncuar përmes rrjetit social se sipërfaqja dhe banesat e përmbytura këtë vit janë 20-100 % më të mëdha se ajo e mëparshmja. Berisha gjithashtu ka publikuar mesazhin e qytetarit dixhital, sipas të cilit në fshatin Fitore, kanalet u pastruan pas përmbytjeve.

Loading...

Denoncimi i ish-Kryeministrit

Si Pilati apo pas pas pilafit!

Noriega çdo ditë deklaronte: Këtë vit u përmbytëm më pak se pastruam kanalet! E vërteta është se këtë vit përmbytjet ishin në sipërfaqe dhe banesa të përmbytura, në ura dhe shkolla e objekte të tjera të shkatërruar 20-100% më të mëdha këtë vit.

Qytetari dixhital dërgon fotot e pastrimit por pas përmbytjeve të kanaleve në fshatin Fitore.

Lexoni mesazhin dhe shikoni fotot e tij! sb

Prsh Zoti Sali Berisha tashmë bashkia Vlorë ka ndërmarrë aksion x pastrimin e kanaleve kulluese në fshatrat e Novoselës me sakte fshati Fitore me ben përshtypje fakti që duhet të ndodhin njeher përmbytje pastaj të pastrohen kanalet??? Shumë e çuditshme apo jo për mos të folur x 7 milionë euro investime gjoja x panelet e rregullimit të shtratit të lumenjve ajo çfarë kuptoj është që Shqipëria mbytet vetëm me 3 dite shi po nëse shiu do të bie gati 1 jave si i bëhet kjo punë ne u mbytemi me një pikë ujë kshu i bie???????

Loading...

Lini nje pergjigje