Mundësi punësimi në “Standard”

0

Kompania “Standard” kërkon të punësojë një gazetar në websitin zyrtar standard.al dhe nje gazetar per printin ( median e shtypur). Kërkohen gazetarë që të kenë mbaruar studimet e larta për gazetari, me eksperiencë të mjaftueshme ( e pakta 6 muaj), të kenë njohuri të mira kompjuterike dhe me aftësi për punë në grup. Per çdo sqarim te mëtejshëm mund të na njoftoni në adresën tonë të e-mailit info@standard.al ose ne adresen e facebookut “gazeta standard”

Loading...

 

Loading...

Lini nje pergjigje