Dokumenti, Qeveria kerkesa NATO-S nga urat portabel tek pelenat e femijeve

0

Në kërkesën që Shtabi i Përgjithshëm i ka drejtuar NATO-s, thuhet se janë përmbytur më shumë se 15 mijë hektarë.

Loading...

Dëmet e shkaktuara janë të tilla: 4715 godina, 41 biznese, 127 akse rrugore, 177 shkolla, 78 ura, 30 stacione ujësjellësi, 11 diga, 26 stacione elektrike, 29 rita dhe një stacioni pompimi uji.

Shqipëria kërkon nga NATO me urgjencë këto gjëra: ura portabël, 78 copë, 45 metra të gjata, me kapacitet 20 ton minimumi.

Po ashtu kërkohen varka për ujëra të cekët, pajisje për zhytje, gjeneratorë, fuoristrada, pajisje të ndihmës së parë, batanije, tenda, ngrohësa, kostume anti-ujë, ushqim i konservuar, ushqim fëmijësh, pelena, ushqim për kafshët, etj.

Loading...

Lini nje pergjigje