Standard.al

Vonesa në skanerin e policisë, protestë në Portin e Durrësit

0

 

Rreth 70 kamionë kanë ngelur pa u imbarkuar në tragetin e linjës Durrës-Ankona për shkak të vonesave në skanerin e policisë kufitare.

Kamionistët kanë protestuar dhe kanë bllokuar rrugën e terminalit të trageteve, ndërkohë që policia ka mbërritur për të zhbllokuar rrugën.

Trageti ka pritur skanimin e kamionëve dhe nga ora 05:00 që duhej të nisej është nisur në 06:30 dhe tashmë kamionëve ju duhet të presin deri në tragetin e radhës për në Ankona.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.