Zonat që do të jenë pa ujë në Tiranë, se kur do nisë furnizimi nuk dihet

0
Përmbytjet kanë dëmtuar nënstacionin elektrik të Kasharit dhe siç njofton ”Ujësjellës-Kanalizime Tiranë” edhe stacionet e pompimit të Bërxullit, Laknasit dhe Coca-Colës janë përkohësisht janë funksionit për shkak të mungesës së energjisë elektrike.

Nga reshjet e dendura është krijuar turbullirë edhe në liqenin e Bovillës, duke e nxjerrë impiantin jashtë funksionit.

Loading...

Për pasojë në këto zona do të ketë kufizime të furnizimit me ujë:

1.Kinostudio

2.Xhamlliku

3.Allias

4.Pazari i Ri

5.Rr. “5 Maji”

6.Laprakë

7.”Rruga e Kavajës”

8.”Rruga e Durrësit”

9.Zona e “Vasil Shanto”

10.Yzberisht

Loading...

Lini nje pergjigje