Komuniteti shqiptar dhe diaspora nga Medvegja takim me Presidentin, i japin pllakatë falenderimi

0

Përfaqësues të komunitetit shqiptar në Medvegjë dhe të diasporës shqiptare nga Medvegja që jetojnë në vende të ndryshme të botës kanë takuar sot në mbrëmje Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta.

Duke i uruar mirëseardhjen dhe duke e falenderuar për vëmendjen, përfaqësuesi i diasporës shqiptare të Medvegjës, z.Fadil Selmani, në emër të tyre, i ka dhënë Presidentit Meta një pllakatë falenderimi dhe monografinë e shoqatës humanitare “Medvegja”.

Lini nje pergjigje