Standard.al

Lubonja: Politikanët shqiptarë kanë kompleks inferioriteti përballë ambasadorëve

0

Analisti, Fatos Lubonja, duke folur në emisionin “Të Paekspozuarit”, deklaroi se klasa jonë politike ndihet inferiore përballë ambasadorëve dhe diplomatëve të huaj.

“Klasa politike shqiptare ka kompleks inferioriteti ndaj të huajëve dhe ambasadorëve. Mbështetja nga jashtë ka qenë më shumë sesa nga brenda. Ambasadorët janë i vetmi albitër, duke i dhënë kredo dhe pastaj tentojnë t’i manipulojnë që albitri të jetë me ne. Ambasadorët kanë qenë më të vonuar se shqiptarët për të kuptuar realitetin, pra ne i kemi ditur dhe ngritur shumë më herët sesa ambasadorët”.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.