Standard.al

Mesazhi prekës i Dashnor Dikos për deputetët shqiptarë

0

 

Foto e një fëmije në Bulqizë që mban në kurriz një kovë me krom ka sjellë reagime të shumta, duke prekur shumë njerëz.  Foto është komentuar edhe nga këngëtari i njohur dashnor Diko, i cili përmes një postimi në rrjetet sociale, ka sugjeruar që ajo duhet t’i vendoset në monitor zotërinjve parlamentare dhe ta shohin 5 minuta.

“Vetëm 5 minuta kjo foto të vendoset në një monitor brenda në parlament ta shikonin të gjithë zotërinjtë sesa e vështirë është jeta e këtyre fëmijëve, në vend të librit e detyron jeta të mbajë kovën me krom..mjerim”, shkruan i prekur këngëtari Diko.

Image

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.