Dy gjyqtarë të Krimeve të Rënda, kandidatë për anëtar të KLGJ-së. Ja emrat

0
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka hedhur shortin dhe ka përzgjedhur dy kandidatë për anëtarë të Këshilli të Lartë Gjyqësor.

Dy kandidatët janë marrë nga Gjykata e Krimeve të Rënda. Në garë ishin 9 gjyqtarë, por në fund janë zgjedhur vetën dy.

Loading...

Dritan Hallunal dhe Nertina Kosova janë dy gjyqtarët që do të kandidojnë për anëtarë të KLGJ-së.

Loading...

Lini nje pergjigje