Standard.al

FOTOLAJM/ Çfarë e detyroi kryeministrin të katandistet në këtë derexhe?!

0

Foto që shihni më poshtë i përket kryeministrit të vendit gjatë një takimi në Fier. Se çfarë halli e ka detyruar kreun e qeverise të vishet në këtë formë nuk e dimë. Ndoshta e ka edhe si veshje trendy dhe ne që jemi qytetarë të thjeshtë nuk e kuptojmë?! Apo mos ndoshta duke i bërë njerëzit të flasin për veshjen largon pak vëmendjen nga vorbulla ku është përfshirë qeveria me skandalet për lidhjet e pushtetit me krimin e drogën. Ndërkohë gojët e liga  dhe variantet humoristike thonë se kjo veshje e kryeministrit lidhet edhe me problemet që ai ka me organizmin, ku sipas zërave ai mban pampers për të shmangur problemet e papritura në publik me të hollën e të trashën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.