Standard.al

Nëse nuk besoni tek Hallowin apo fantazmat, do ndryshoni mendim pas kësaj VIDEO-je

0

A ekzistojnë fantazmat? Kjo video ngre dyshime te ata që përgjigjen prerë: Jo.

Qëkur është shpërndarë në rrjetet sociale, video është kthyer në virale dhe ka “minuar” seriozisht besimet e disa skeptikëve. Megjithatë, ju takon juve të zgjidhni se çfarë do të besoni.

Karrige dhe tavolina që lëvizin, një grua e frikësuar që shembet në dysheme, skenë e denjë për një film Hollywoodian, raporton “The Mirror”, që shton se, nuk ka asgjë që të bën të mendosh se pamjet nuk janë të vërteta. Raportohet se pamjet janë filmuar në Malajzi.

Megjithatë, mbetet e vështirë për të treguar me saktësi se çfarë ka ndodhur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.