Standard.al

Prekëse/ Ndahet nga jeta Adela Xhamani, ja fjalët e saj të fundit…

0

Adelajada Xhamani, apo siç njihet ndryshe Adela e Big Brother, që punonte si gazetare vitet e fundit, ka ndërruar jetë mëngjesin e sotëm. Ajo është gjetur e pa jetë në banesën e saj, rreth orës 05:10′ të mëngjesit. Policia sqaron se vajza vuante dhe nga Epilespsia, që quhet ndryshe dhe sëmundja e tokës.

Në profilin e saj FB, Adela shkruante: “I’ll fight again and again It’s your love story It’s your love story, It’s the story of a life Love story”, që përkthehet: “Unë fluturoi sërish e vazhdojë ta bëjë…është historia jote e dashurisë, është historia e dashurisë së jetës”, duke u frymëzuar nga kënga e Indila: Love Story…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.