Standard.al

Marco Minniti viziton të enjten që vjen Shqipërinë, cili është qëllimi i tij?

0

Marco Minniti, ministër i Brendshëm i Republikës Italiane, viziton Shqipërinë ditën e enjte që vjen. Vizita e ministrit Italian, nuk është një vizitë rutinë, nënvizojnë burimet, por lidhet sigurisht më zhvillimet më të fundit në Shqipëri dhe me sa duket edhe me botimin e përgjimeve që sollën një furtunë të vërtetë këto ditët e fundit në vendin tonë.

 

Çështja shtrohet nëse Minitti, vjen në Shqipëri për të sjellë personalisht pikëpamjet e Qeverisë italiane, në lidhje me trafikun e drogës apo për diçka më specifike? /360grade.al/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.