Standard.al

Lirohet nga burgu shqiptari i arrestuar për terrorizëm në Malajzi

0
Mediat në Malajzi raportojnë se sot është liruar nga burgu shqiptari i arrestuar për terrorizëm, pedagogu Klodian Zaimaj.

Lajmi i lirimit vjen edhe nga imami i xhamisë së Unazës së Re Armand Ali.

Zaimaj u arrestuan në fillim të tetorit në Malajzi së bashku me 8 persona të tjerë të dyshuar për lidhje me grupin Abu Sayyaf.

Klodian Zaimaj që njihet edhe me emrin fetar Ibrahim, jetonte prej vitesh në Malajzi ku punonte si pedagog dhe u dyshua se rekrutonte të rinj për t’ju bashkuar organizatës terroriste ISIS.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.