Standard.al

Luan Rama: “Kryeministri në panik, përgjegjësi kryesorë i kriminelorilindjes”

0

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama,e cilëson Kryeministrin Edi Rama si përgjegjës kryesorë të kriminelorilindjes.

Sipas tij, Kryeministri është panik total, dhe kjo duket nga qëndrimi që mban ndaj prokurorëve, ndërkohë që vetëm Gjykata ka ekskluzivitetin për të vlerësuar vlerfshmërinë ose jo të provave që sjellë prokuroria.

Këtë koment, Luan Rama i LSI e ka bërë përmes një postimi në FB.

Nga Luan Rama

Një një shtet demokratik, në shtetin e të drejtës me pushtete ligjërisht të ndara, tagrin ligjjor për të çmuar vlefshmërinë apo pavlefshmërinë e provave e ka vetëm gjykata, askush tjetër!

Kryeministri, edhe sot në mbledhjen e deputetëve të rilindjes, i përfshirë prej panikut e frikës, na dëshmoi të gjithëve që ai është përgjegjësi kryesor për situatën e rëndë kriminale në vend!

“Ec e ec e s’ka të sosur ky kanali i Myzeqesë” – thuhet në një poemë të viteve të para të epokës socialiste!
Fare mirë sot nën qeverisjes e kriminelorilindjes, ato vargje mund të përshtaten: “Ec e ec e s’kanë të sosur kriminelët e Rilindjes…”.

Luan Rama

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.