Standard.al

Terrori/ FBI do të përdorë kundrejt policëve shqiptarë “makinën e të vërtetës”

0

Kryeministri ka vendosur të terrorizojë policinë: “asnjë frymë e gjallë (në polici) nuk do të mbetet pa u kapur!…” nënvizoi kërcënueshëm ai.
Amerikanët do të sjellin me vete pajisjet e posaçme: “poligrafin (makina e të vërtetës, që përdoret kryesisht, për zbërthimin e agjenturave të huaja dhe përdoret për të kuptuar nëse agjentët e kapur thonë të vërtetën ose jo…”
Këto aparatura kërcënoi ai, do të përdoren masivisht, në operacionin e spastrimit të Policisë së Shtetit…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.