Standard.al

Meteor apo satelit? Objekti që i futi të gjithë në mendime

0

Një objekt i çuditshëm është shfaqur në mes të natës në Dubai, duke i lënë të gjithë pa fjalë. Dukej si dritë e bardhë që lëvizte në qiell me një shpejtësi marramendëse.

Pamjet kanë vënë në dyshime njerëzit duke menduar se mund të jetë meteor ose satelit. Nuk është gjetur akoma një përgjigje e tillë, gjithashtu nuk ka shkaktuar asnjë dëm për njerëzit.

Ka pasur raste që e kanë quajtur yll të magjishëm dhe e kanë pëlqyer këtë objekt që lëvizte i lirë në qiell të hapur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.