Standard.al

Shifrat tronditëse: Shqipëria, e para në Botë për konsum kokaine!

0
Prestigjiozja “Telegraph” jep një të dhënë tronditëse lidhur me konsumin e kokainës në Shqipëri.

Siç raporton media britanike, shqiptarët janë të parët në botë për konsumin e kokainës. Të dhënat e fundit janë marrë nga Zyra e OKB për Krimin dhe Drogën.

Sipas këtyre të dhënave, 2.5 përqind e popullsisë nga mosha 16 deri në 64 vjeç në Shqipëri konsumon kokainë. Pas nesh vijnë skocezët, më pas amerikanët.

Image

Ndiqni më poshtë listën me 20 vendet që konsumojnë më shumë kokainë.

LISTA

Shqipëria- 2.5 përqind e popullsisë e konsumon

Skocia – 2.34

SHBA – 2.3

Anglia – 2.25

Spanja – 2.2

Australia – 2.1

Uruguaj – 1.8

Kili – 1.73

Holanda – 1.6

Irlanda – 1.5

Kanada – 1.46

Aruba – 1.3

Bermuda – 1.3

Gana – 1.1

Italia – 1.1

Franca – 1.1

Izraeli – 1.07

Islanda – 1.06

Kosta Rika – 1.06

Luksemburg – 1.04

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.