Tiranë/ Digjet ura tek lumi Lana, askush nuk kujtohet ta shkojë e fikë (VIDEO)

0

Një zjarr ka rënë në mes të Tiranës. Flakët kanë dalë nga poshtë urës së vogël tek lumi Lana, përballë urës së ‘Tabakëve’.

Ura është me dru dhe zjarri që askush nuk është kujtuar për ta fikur, rrezikon ta djegë të gjithën.

I habitshëm është fakti që në urë kalon edhe një punonjës policie, i cili nuk e shikon zjarrin dhe tymin që del, por bën një foto.

Për më shumë shikoni videon:

Lini nje pergjigje