E dini se perse nuk ka investime te huaja ne Shqiperi?

0

 

Sepse ne udhehiqemi nga batakcinj e medioker qe nuk duan as zhvillim, as investime e as dinjitet per Shqiperine, sepse jane te kenaqur vec po te kene pushtet te bejne placke dhe po te kene pagues qe u japin rroga te majme per veten e tyre…

Prandaj ne ngopemi me zenka e fushata lincimesh a levdimesh, sepse ketu ka ne veprim, politike, opinion-berje e vendim-marrje vec plackeberes dhe rrogetare, e nuk degjohen e as lejohen idealistet, vizionaret dhe qellim-mbaret….

Jemi vendi qe ngopet me opinion, e nuk lejon aspak mendim….

Lini nje pergjigje