FOTO/ Zbulohen masat e reja të ruajtjes në Ministri, rojet zëvendësohen me qen

0

Institucionet shtetërore janë gjithmonë të mbrojtura, shpesh në to shohim një ose dy roje. Ne çdo kohë roja është i pranishëm për ta mbrojtur godinën dhe punonjësit nga njerëzit e ndryshëm qe janë dashakeqes.

Por ketë herë duket se shtetit nuk i intereson më ruajtja e godinës. Në një prej ministrive ditën e sotme është parë ne vendin ku zakonisht qëndrojnë rojet një qen. Kjo kafshë shtëpiake që shquhet për besnikëri ka qëndruar në vendin ku duhet të ishte roja që merr pagën për shumë orë.

I lodhur dhe rraskapitur ky qen nuk mori asnjë shpërblim nga shteti por duket se e kanë lëne në mëshire të fatit, duke sjellë dhe probleme me sëmundjet e ndryshme qe bartin.

Lini nje pergjigje