Standard.al

Nuk ka drekë më të shëndetshme se mishi i peshkut!

0

Dhe kur është i marinuar kështu, atëherë patjetër do t’ju shkojë lëngu gojës!

 

Përbërësit:
▪ 1 kg mish peshku sipas shijes,
▪ kripë,
▪ piper,
▪ vaj,
▪ zhumbricë,
▪ fletë majdanozi,
▪ rozmarinë,
▪ 1 kokë hudhre,
▪ 1/2 e lëngut të limonit Përgatitja: Peshkun pastrojeni dhe lajeni mirë, qitni kripë dhe pak piper. Pritni erëzat dhe shtoni lëngun e limonit, ndërkaq hudhrën shtypeni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.