Standard.al

Aloe vera, një ilaç natyral i mrekullueshëm dhe i dobishëm për të gjithë

0

Aloe Vera është një bimë shumëvjeçare, e cila posedon cilësi të jashtëzakonshme.

Pjesa e saj e brendshme apo pulpa e pastër që i ngjan xhelit është shumë e dobishme si për përdorim të brendshëm (konsumim) ashtu edhe për atë të jashtëm (për lëkurë).

 

Aloe Vera duket se ka virtyte për të gjitha të këqijat – kancerin, ekzemat, hemorroidet, problemet kronike të tretjes, imuniteti i dobët etj. Realisht një mrekulli e natyrës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.