Standard.al

Posti i ri i Ballës , kryetar i ‘kryetarit të grupit’

0

Një një postim në facebook Balla shkruan:

Në cilësinë e Kryetarit të Kryetarit të Grupit Parlamentar Socialist, zhvillova një takim me sindikalistë ish-minatorë, të cilët më dorëzuan një projekt-ligj “Për Statusin e Minatorit”. Jemi të angazhuar që bashkë me Qeverinë dhe sindikalistët të punojmë për një dokument të dakordësuar.
#Bashkëqeverisja_me_Njerëzit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.