Alfred Peza përfundon tek Krimet e Rënda

1
TIRANE, 25.07.2010 - Godina e Prokurorisë së Krimeve të Rënda. ATSH.Foto: Agim Dobi

Çështja e pasurisë së Alfred Pezës ka përfunduar në Gjykatën e Krimeve të Rënda. Dosja e tij ishte në Gjykatën e Lartë, për shkak të funksionit të tij si deputet i Kuvendit të Shqipërisë.

Loading...

Por që nga 9 shtatori Peza nuk e gëzon më këtë funksion dhe për këtë arsye,  Gjykata e Lartë ka shpallur mos kompetencën për këtë gjyq, duke e deleguar në shkallën e Parë të Krimeve të Rënda.

Alfred Peza akuzohet për pastrim parash dhe fshehje të të ardhurave të tij, pasi në deklaratën e pasurisë kishte deklaruar blerjen e disa aksioneve në një bankë private në Shqipëri.

Loading...

1 Koment

  1. Alfred Peza duhet te perfundoje ne burg
    Edhe kushurira e tij qe e beri zv dekane ne Elbasan per shka te korrupsionit paaftesise duhet futet ne burg…

Lini nje pergjigje