Standard.al

Manjani; Sot njihen me emrin “kazan”… Qeveria i blen pikërisht për qëllimin që kanë…

0

Ish Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani në një status në fb ka paralelizuar sjelljen e Kryeministrit Edi Rama kundrejt mediave, me sjelljen që ish regjimi komunist kishte me televizionin.

Asokohe mediat u cilësonin si një mjet për të degjeneruar masat nga ana e Borgjezo-Revizionistët, ndërsa sot, ato quhen “Kazan” dhe pushteti i blenë pikërisht për ti shërbyer të njëjtin qëllim.

Nga Ylli Manjani

Sot njihen me emrin “kazan”…
Qeveria i blen pikërisht për qëllimin që kanë…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.