Mbathjet e Adolf Hitler dalin në ankand, ja për sa u shitën në SHBA (FOTO)

0

Edhe pse nuk jeton më, ka akoma gjëra të tij që ngjallin interes tek publiku. Shtëpi, makinë apo çdo gjë që ai ka përdodur ka dalë në ankand për t’u blerë dhe kanë arritur një çmim të konsiderueshëm. Këtë herë brendshmet  Adolf Hitler janë shitur në një ankand  për 7 mijë dollarë në SHBA, shkruan The Telegraph.

 

 

Udhëheqësi famëkeq i la të brendshmet e tij në lavanderi pasi qëndroi në një hotel austriak më 1938.

Të brendshmet ishin ruajtur shumë mirë dhe janë ekspozuar nga Alexander Historical Auctions të Chesapeake City, në Maryland dhe janë blerë nga një person që ka kërkuar të jetë anonim.

Të brendshmet mbajnë të qëndisur inicialet e diktatorit A.H.

nintchdbpict000355608137

Lini nje pergjigje