Standard.al

Pas gazetarëve të huaj/ Vasili: Shkollëpaku edhe penelin e ngjyen në drogë

0
Pas gazetarëve të huaj lidhur me kritikat që i bënë kryeministrt Edi rama, për pikturat e tij, ka reaguar edhe kreu i grup[it parlamentar të Lëvizjes Socialistre për Integrim, Petrit Vasili.

Përmes një postimi në Facebook, Vasili ka ironizuar Ramën, duke i thënë që ti heqë nga puna këta gazetarë që i bëjnë kritikë shkarravinave të tij, njëlloj siç po bën m,e mijëra punonjës të shtetit.

Ja postimi i Vasilit:

Shkollëpaku edhe penelin e ngjyen te droga.

Dy kritikë të huaj arti thonë për pikturat e shkollëpakut kryeministër se duken si përçartje të një adoleshenti të droguar. Thonë edhe që kanë interes të shihen këto përçartje vetëm se i ka bërë një kryeministër dhe hiçgjëkundi nuk është se shihet ndonjë talent.

Me siguri që janë armiq politikë këta kritikët e huaj të artit që bëjnë këto komente.

I sugjeroj shkollëpakut ti heqë nga puna siç po bën me mijëra punonjës të shtetit.

Dhe këta kritikët e huaj e meritojnë vërtet të pushohen nga puna, sepse kanë nxjerrë një sekret shtetëror, që ky kryeministri ynë s’ja thotë hiç edhe nga piktura se sa për shtetin dihet që është copë copë, pasi inspirimi i drogës doli edhe tek pikturat që bën vetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.