Standard.al

Xhensilën asnjëherë se keni parë kaq të zhveshur…

0

Dasma e saj u përfol dhe vazhdon ende të jetë ndër temat më të lexuara në media.

Xhensila është ndër këngëtaret më të suksesshme të skenës shqiptare, e njëkohësisht edhe shumë e bukur dhe sharmante.

Aktualisht ajo është duke e shijuar muajin e mjaltit së bashku me gjysmën e saj të shtrenjtë.

Por, nga pushimet e shohim edhe një fotografi të saj shumë hot në bikini, teksa del nga uji.
E kjo na befason me që kështu se kemi parë asnjëherë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.