Standard.al

Zbuloni recetën me presh që ndihmon në trajtimin dhe parandalimin e diabetit

0

Diabeti është një nga sëmundjet më të shpeshta të ditëve moderne.Shprehitë e të ushqyerit dhe mënyra e jetesës kanë një rol shumë të madh në shëndet. Por edhe ambienti në të cilin jetojmë ka një rol poashtu të madh.

 

 

Statistikat tregojnë se numri i personave që janë diagnostifikuar me diabet është gjithmonë e më shumë në rritje. Por a e dini se përpos terapisë së mjekut, që zakonisht ka të bëjë me marrjen e insulinës ju mund ta trajtoni këtë sëmundje edhe në mënyrë natyrale?

Receta e mëposhtme mund të përdoret para se të filloni me marrjen e insulinës ose edhe nëse jeni duke marrë insulin ju prapë mund ta përdorni atë si një trajtim shtesë për të ndihmuar funksionimin e pankreasit.

Kjo recetë është shumë e thjeshtë, por jashtëzakonisht efektive si dhe do të normalizojë nivelet e sheqerit në gjak e largojë lëngjet e tepërta nga trupi!

Përbërësit:

1 shishe ujë mineral (2 L)

1 presh me gjithë rrënjë

Mënyra e përgatitjes:

Pastrojeni purrinin dhe lëreni të qëndrojë në ujë mineral. Lëreni të qëndrojë kështu për 24 orë dhe më pas mund ta konsumoni gjatë gjithë ditës në vend të ujit të zakonshëm që konsumoni.

Këtë ujë mund ta konsumoni aq sa doni pra nuk ka një sasi të caktuar që duhet të konsumohet gjatë ditës. Nëse uji që keni përgatitur ju shpenzohet, atëherë përgatitni sërish të freskët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.