Standard.al

Patozi i ofron zgjidhje Bashës. Ja çfarë duhet të bëjë kreu i PD-së

0

I ftuar në emisionin “Top-Story”, Astrit Patozi, ka komentuar intervistë e dhënë nga ish-kryeministri Sali Berisha, pak ditë më parë në emisionin “Fakt”. Sipas Patozit, në atë intervistë Berisha ka thënë disa të vërteta që duhet ti kishte thënë më parë.

Nga ana tjetër Patozi ka theksuar se zgjidhja e vetme për përfaqësimin e PD-së është njohja e një alternative brenda kësaj partie që do ngrihet nga kritikët e Bashës.

“Në atë intervistë u thanë disa të vërteta. Por këto të vërteta duhet të ishin thënë më parë.

Për çfarë ka vlerë kjo intervistë? Së pari Basha dhe lideri i PD-së Sali Berisha, është se të dy ata pranojnë faktin se PD është në krizë përfaqësimi. Kjo sepse ata që janë aty janë përfaqësues së Bashës. Kjo është ajo që duhet diskutuar. Diskutimi për listën Basha kishte vlerë për aq kohë sa ajo u zgjedh dhe shkoi në zgjedhje.

Në çastin që kjo listë u votua ky debat u mbyll. Nëse PD do të fitonte zgjedhjet në atë listë unë do ti shtrëngoja dorën Bashës”, tha Patozi.

Ka pasur një dualizëm në përfaqësimin e PD-së?

Po ka qenë Basha, por Berisha ka qenë një hije e fortë. Por duhet të themi që të gjitha ato që ka thënë Berisha, janë akuza të rënda për Bashën.

Por nëse do të ketë një zgjedhje është fakti se Basha duhet të njohë të gjithë ata kritikë demokratë, të cilët do të hapin një front të ri.  Ai duhet ta njohë si alternativë dhe ta provojë. Kjo do të jetë një alternativë brenda PD-së.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.