Standard.al

Një tjetër shqiptar në rekordet Guinness

0

Alkent Pozhegu nga Gjakova është nga të paktët shqiptarë që ka guxuar të thyejë rekordin Guinness.

41-vjeçari ka realizuar krijimin e mozaikut me drithëra me përmasat më të mëdha botërore dhe ia ka dalë mbanë, duke realizuar mozaikun 300 m2. Ai ka krijuar portretin e këngëtares me famë botërore Rita Ora.

Realizimi i këtij portreti ka zgjatur rreth 11 orë.

Pozhegu ka tentuar edhe më parë të thyej rekordin Guinness me krijimin e skulpturave me fruta. Ky është rekordi i dytë që ka marrë shqiptari, pasi është vlerësuar edhe më parë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.