Standard.al

Pse duhet të shqetësoheni nëse ju del gjumi natën?

0

Nëse ju del gjumi gjatë natës, impakti mund të jetë shumë më serioz se sa thjesht sy të mjegulluar ditën e nesërme.

Një studim sugjeron se njerëzit të cilët mezi flenë natën janë të rrezikuar ndaj komplikacioneve në zemër.

Nga të dhënat e nxjerra nga më shumë se 14 milionë pacientë, rezultoi se ata të cilët zgjohen shpesh herë gjatë natës kanë 26% mundësi të lartë të zhvillojnë rrahje të parregullta në zemër.

Skuadra nga Universiteti i Kalifornisë San Francisco dhe Universiteti i Michigan, gjithashtu zbuluan se njerëzit që vuajnë nga pagjumësia, kishin 29% mundësi për tu prekur nga dridhja atriale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.