Luan Rama: Programi i qeverisë – metaforë injorance!

0

– Fjalë e mbajtur në Kuvend në seancën e diskutimit të përbërjes së qeverisë dhe programit të saj.

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama në fjalën e tij në Kuvend është shprehur se edhe pse u mundua të gjente diçka, një arsye për ta votuar programin e qeverisë, sërish nuk e kishte gjetur.

Ndërsa bënë një krahasim me katër vite më parë, Rama shprehet se situata ishte me e qartë dhe kishte më shumë angazhim, pavarësisht se Shqipëria para katëer vistesh ishte në rrënim ekonomik.

“Jo thjeshtë dhe vetëm në respekt  formal për solemnitetin e seancës së debatit në Kuvend për programin e qeverisë së re, por  edhe si dëshmi përgjegjësie e serioziteti në vlerësimin e programit që na është paraqitur, jam përpjekur të gjej arsye për ta motivuar veten se përse duhet ta votoj këtë program.

 

 

Lini nje pergjigje