Genta do t’i jepte milionat ta zhdukte këtë fotografi që të mos e shihnit ju (Foto)

0

Genta Ismajli sot shumë herë portretizohet në media si një femër e bukur, por kjo nuk vlen domosdoshmërisht edhe për Gentën para se të bëhej e famshme.

Shumë fotografi nga e kaluara të VIP-ve dëshmojnë si janë dukur pa ndërhyrje dhe ‘investime’ në fytyrën e tyre.

Një e tillë është edhe e Gentës, të cilën ajo do ta zhdukte që të mos qarkullonte në media.

Lini nje pergjigje