Pse socialistët nuk lejuan drejtimin e seancës nga Vasili?

0
Seancën duhet ta drejtojnë Petrit Vasili nga mosha, kur nuk pranoi berisha dhe Tritan Shehu
Por duket se socialistët kanë frikë nga zgjatja e procedurave strikte per zgjedhjen e Gramoz Ruçit.

Lini nje pergjigje