Standard.al

FOTO / Blindohet Strumica! Policia dhe forcat speciale rrethojnë që tani “stadiumin”

0

Kur mbeten pak më shumë se 4 orë para fillimit të ndeshjes mes Maqedonisë dhe Strumicës, rreth të ashtuquajturit stadium janë pozicionuar shumë policë dhe forca speciale maqedonase.

Stadiumi, pjesë të të cilit janë të hapura në anë të tribunave dhe bën të mundur edhe shikimin e ndeshjes nga rrugët në krahë, tani është  i rrethuar nga barriera metalike, ndërsa në këto rrugë është e ndaluar qarkullimi i makinave.

d997c584-a012-4421-a7fb-987c1f99a05c

Policia ka krijuar postblloqe rrotull impiantit, ndërsa vazhdimisht vijnë policë dhe forca të tjera sigurie të cilat i shtohen trupave ekzistuese në terren.

ec2880fd-be48-4f4f-acc9-8f1e3d460a8d

b835ac49-db20-46c3-af7a-0de8b9b3b55d

562bd03f-c859-4457-aee6-10eb1754b1e9

Sipas informacioneve që kemi siguruar, në Strumicë sot do të jetë 10-fishi i forcave të sigurisë në krahasim me ndeshjet normale, edhe pse bëhet fjalë për një “ministadium” dhe një numër shumë të kufizuar tifozësh të pranishëm.

Nga i dërguari i “Panorama Sport” në Strumicë,

GENTJAN ALINANI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.