Standard.al

Është ngjitëse: Emina dhe Stanaj djegin ‘Hatixhe’-në në mes të Amerikës

0

Capital T dhe Mixey bënë një punë të paqme me rikrijimin e “Moj Hatixhe n’shami t’kuqe”. Versioni modern i publikuar në qershor të këtij viti u kthye në hit gjatë stinës së verës dhe jo më kot, sepse është f-i-k-s-u-e-s.

Në të njëjtin mendim janë dhe Emina Cunmulaj dhe Stanaj, dy shqiptarët e suksesshëm në Amerikë, që kanë kërcyer valle popullore nën ritmet e ‘Hatixhe’-së në bordin e një jahti gjatë pushimeve në Miami.

Modelja, nënë e një vajzë, duket si gazelë ndërsa kërcen me lirshmërinë më të madhe, ndërsa këngëtari përpiqet ta ndjekë, për ta përmbyllur në fund performancën fantastike me një përqafim të ngrohtë.“Kështu është kur je shqiptar,” thotë Emina dhe ne s’mund të ishim më shumë dakord

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.