Standard.al

Zgjidhet kryetar i ri i Akademisë së Shkencave

0

Është zgjedhur kryetari i ri i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë. Pas votimit, anëtarët e Akademisë kanë zgjedhur Gudar Beqirajn si kryetarin e ri.

Beqirak zëvendëson në këtë post, Myzafer Korkutin. Zgjedhjet në Akademinë e Shkencave janë shoqëruar me një debat të madh mes anëtarëve dhe Artan Fuga ka qenë një nga kundërshtarët e këtyre zgjedhjeve, duke i quajtur si farsë.

Sot për zgjedhjet në Akademi reagoi edhe kryeministri Edi Rama i cili kërkoi reformë ose nuk do të jepet asnjë lek, por do u merret edhe ndërtesa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.